Правила Страйкболу в форматі

Mil Sim - Military Simulation

СТРАЙКБОЛЬНОГО КЛУБУ КОРСАРИ
Military Simulation Light by Corsairs Airsoft Club


Military Simulation - зведення правил, що доповнюють або модифікують основні Правила Страйкболу, для збільшення видовищності та більшого реалізму гри. В основному це ігри, що мають реконструкторську складову, хоча застосовуються і в інших. В рамках діяльності клубу, ми вносимо свої правки враховуючи свою специфіку проведення гри.


Деякі пункти зведених правил можуть суперечити один одному, організатор декларує номери правил, які він застосовує у своїй грі. Нижче наведено основні правила та доповнення Military Simulation Light by Corsairs Airsoft Club

Зверніть увагу!

При ураженні в комплект захисту, боєць вважається Контуженим. Тобто контуженим вважається боєць лише у повному комплекті захисту під час вибуху гранати на дистанції 2-5 метрів або попаданні куль в бронеплиту чи каску. Контужений може лише кликати на допомогу Медика чи товаришів. Контужений через три хвилини може продовжувати бій у звичайному режимі без перев'язки. Контуженого можна переносити у безпечніше місце. Без повного комплекту індивідуального захисту - від вибуху гранати на дистанції 2-5 метрів, смерть.
— Адміністрація
Страйкбол - гра друзів

Правила Страйкболу

Страйкбол - це мілітаризована гра, з використанням ігрової зброї, яка використовує 6 мм та 8 мм пластикові кульки в якості набоїв, та працює за пневматичним принципом.

Made on
Tilda